søndag 5. juni 2011

NIB utfordring: Uterom

Det blir langt mellom innleggene her for tiden, så da er det bra at NIB utfordrer oss :) Og uteplass-blogging passer jo perfekt nå. Idag har vi faktisk litt sommer i Bergen også. Herlig å nyte søndagen ute! Vi har bare slappet av og kost oss, og en båttur til byen for å kjøpe is er alltid kjekt!


Favorittbenken min på terrassen som mr.handyman har bygget, viste jeg i i fjor i dette innlegget, men jeg tror ikke jeg har vist bilde av grillbenken han har snekret. Den er enkelt og greit bygget opp av terrassebord og grillen er en helt ordinær gassgrill som sto på stativ. Vi har bare fjernet stativet og tilpasset benken etter grillen. Gassbeholderen står i skap under. Jeg er strålende fornøyd med denne også.. men vurderer sterkt å male den hvit og få en blikkenslager til å lage en sinktopp til den. 

Tips: Vi tar alltid inn grillen om vinteren, men den blir stygge likevel. Jeg sprayet grillen med svart motorlakk som tåler høy varme, og det gav den virkelig et løft :) Jeg er veldig glad i friske urter, og syns det er gøy å dyrke selv. Vi har ikke noe stor hage å skryte av, men oppå grillbenken har jeg laget meg en liten kjøkkenhage. Det lille drivhuset kjøpte jeg på plantasjen, og det skjermer de sarteste urtene mot den kalde nordavinden som vi blir servert en god del av her! I fjor plantet jeg urter og grønnsaker i bed, men den beryktede brunsneglen tok knekken på det meste. Hittil har urtene og salaten min fått stå i fred i pottene på benken :)

Det kommer nok flere uteplass innlegg herfra fremover. Nå er vi nemlig ferdig med å legge brostein og belegningstein rundt tilbygget, og er såvidt igang med maling av hus. I og med at jeg er midt i innspurten av siste skoleår, sier det seg selv at jeg desverre ikke kan bidra like mye på bygge-/male-/pusse opp fronten, men det er veldig kjekt å se at ting begynner å ta form her :)


Nyt det lille som er igjen av søndagen,
og ta gjerne en titt hos Norske interiørblogger for å se mange flotte bidrag i uterom utfordringen!

6 kommentarer:

 1. Hei Eva.
  Du har en kjempe fin blogg, liker stilen din:-) Ser veldig idyllisk ut i hagen din, sikkert deilig å sitte der på varme sommerdager.

  SvarSlett
 2. For en flott uteplass;))
  Og med den herlige sjøen rett bak ♥
  Kjempefint var det og lage en slik grillbenk, lurt;))
  Lykke til i utfordringen!

  Klem Line

  SvarSlett
 3. Nei nå ble jeg sikkelig misunnelig her..For en nydelig uteplass.
  Er vel Bjorøy du bor på og sotrabroen rett frem regner jeg med?
  Gleder meg virkelig til flere utebilder *håpe håpe*
  Ha en fin kveld..
  klem charlotte

  SvarSlett
 4. Hei. Såg kjempekoselig ut! Hvor får man kjøpt den motorsprayen? Er det vanskelig å få jevnt? Min kunne nemlig og trengt en makeover...

  SvarSlett
 5. For en plass og for en utsikt! Tenk å få bo sånn!

  Lykke til i utfordringen!

  Legger meg til deg og titter snart innom deg igjen!

  Velkommen til meg også!

  Klem

  SvarSlett
 6. Nydelig plass du har
  åsså den utsikten da

  God pinse til deg

  SvarSlett