søndag 15. september 2013

lørdag 14. september 2013

GOD HELG


En helt ny helg står for tur! Ingen konkrete planer!
Vi skal bare fylle dagene med akkurat det vi har lyst til...DEILIG!!

GOD HELG!!



onsdag 11. september 2013

Grønn pynt

Har du tenkt over hvor dekorativ en salat kan være? 
Ingen fargerik pynt på bodet, men likevel blir middagsbordet friskt og innbydende.. 




Vel bekomme :) 


tirsdag 10. september 2013

Rester..

..etter helgens festligheter :)

Vi feiret både min og min manns runde dager på lørdag, og hadde huset fullt av gode venner :) Med partytelt på altanen (takk for lånet kjære nabo) fikk vi god plass til 35 gjester! Og det at en del av oss ble sittende til klokken 0500 på morgenkvisten, er vel et tegn på at festen var vellykket :) 

Jeg styrte og stelte, lagde melondrinker og altfor mye mat.. men glemte selvsagt å ta bilde av noenting som helst.. så her får du servert et par usensurerte bilder fra dagen derpå... Eller det vil si, helt usensurert er det nok ikke, da en god sekk med flasker og et par dusin glass er ryddet vekk ;) 


Men for å kanskje gjøre dette innlegget litt mindre meningsløst for deg som leser, vil jeg anbefale noen billige og fine lykter. De med brun skinn-hank som du ser på bildet, er kjøpt på Nille, koster 59kr stk. og gir et fantastisk fint lys! Jeg bruker de egentlig i båten, men måtte ta de hjem for anledningen :) 

Det er forresten veldig kjekt med partytelt på altanen.. men når nordavinden står på her, kreves det litt mer solide saker, så det frister veldig å bygge noe permanent...MEN, vi har vel mer enn nok av andre saker å henge fingrene i for tiden.. Som for eksempel et soverom.. 

...TIL HELGA KANSKJE ;)

onsdag 4. september 2013

PANG!

...og så var hverdagen tilbake! Vi utvidet sommerferien litt og kom tilbake fra Kypros i forrige uke, men er allerde godt igang hektiske morgener og travle ettermiddager igjen!

Jeg har hatt den beste sommeren på lenge!! Opplevd mye fint sammen med familien og venner. Kongeparkentur med en venninne og barna våre, 2 uker på sjøen med de beste guttene og 2 uker i syden med de samme guttene + noen venner... bare for å nevne noe! Jeg drømmer meg tilbake med disse bildene fra syden, og tviholder så hardt jeg kan på sommeren!


På hjemmefronten har det stått stille urovekkende lenge, og jeg kjenner det begynner å gnage litt på samvittigheten at soverommet fortsatt står med synlig stenderverk..! SKJERPINGS!!

Men først må vi feire 30årsdagen min med fullt hus og fest på lørdag ;) ...og så får vi se om vi ikke starter på oppussingen den kommende uken! ..det hadde jo vært litt gøy om jeg kunne komme med noen nye interiørbilder snart da...

JEG ER PLUTSELIG TILBAKE  ;)