mandag 22. februar 2010

Påfyll

De siste ukene har vært travel. Mye sykdom. Oppussing av barnerom..som ennå ikke er ferdig innredet!! Hus og hjem skal holdes i orden. Familie som har behov for kvalitetstid. Og grunnen til lite tid: En stor tegneoppgave med en hånd som ikke vil være venner med meg. Jeg har følt meg litt tom for energi..


På fredag sovnet jeg som en stein på sofaen. Rundt meg lekte guttene, og da jeg ble vekket av en go'natt suss fra Lille Bøllefrø, var det en fryd å åpne øynene: Mr.handyman hadde ryddet hus og stelt guttene for natten :) Resten av fredagskvelden ble tilbrakt i sofakroken. Herlig! Lørdag koste jeg meg på fest hos en venninne, og igår var Lille Bøllefrø og jeg med å feire 1årsdagen til en liten venn, mens Luringen fikk stå på slalom i Myrkdalen.Idag har jeg fri. Guttene er i barnehagen og jeg skal tegne litt. På vei hjem fra noen ærend i formiddag, kom jeg på tilgodelappene i lommeboken fra Plantasjen og Havna Interiør :) Energinivået som var på vei opp, steg enda raskere da en ny skål og friske blomster fikk bli med hjem. (Det er merkelig hvor glad man kan bli av litt shopping:) Satser på at litt trening ikveld gir meg enda mer påfyll!


En bunke med blader jeg ikke har hatt tid å lese ligger og venter... Har bladd så vidt i Rom123, og bilder fra det trivelige kontoret til en innredningsdekoratør inspirerer! Jeg drømmer mye om et fint arbeidsrom, og fine drømmer gir også energi :)Håper du har en energirik dag

1 kommentar:

  1. Håper energien kommer susende tilbake like fort som den forsvant.

    Nydelig bilde av orkideen.

    God trening!

    SvarSlett