fredag 12. februar 2010

Du vet den herlige følelsen...

...som du får en fredagskveld når huset er nyvakset?!..når leker og klær ligger der de hører hjemme?

 

..når ungene er nybadet og og sover søtt!? 

 

..og du har funnet godstolen og et glass vin eller noe annet godt!?

 

Jepp!! 
Den herlige følelsen har jeg nå!Den siste uken har vært ubeskrivelig travel! Døgnet rundt har jeg tenkt på tegning, farger, materialer, planløsninger og produkter! I 3 uker har jeg jobbet med et skisseprosjekt som gikk ut på å innrede kjøkken og bad. Vi har hatt mye sykdom i heimen i denne perioden. Det gjorde at jeg kom langt bak skjema og måtte sitte mange sene kvelder og netter og jobbe de siste dagene! Klokken 3 inatt var jeg ferdig, og idag har jeg presentert for klassen og læreren! :) Tilbakemeldingene var stort sett bra, men noen små justeringer må jeg gjøre før jeg tar fatt på de tekninske tegningene som skal være ferdig om en uke! Men skal skal jeg ha en liten pause!! :) 


Et kreativt kaos av stoffbiter, fliseprøver, fargekart, tusjer og tegninger er nå ryddet vekk, og det er fint å se gulvet rundt tegnebrettet og bordplaten på spisebordet igjen! Nå sitter jeg og koser meg med et glass av favorittvinen mens mannen er på trening. Etterpå skal jeg bake, for imorgen skal vi feire Lille Bøllefrø sin ettårsdag sammen med gode venner :) 

Alle bildene idag er fra Riviera Maison

Ønsker deg en herlig fredagskveld!!
Håper jeg får tid å besøke bloggen din i løpet av helgen.. 

2 kommentarer:

 1. Ja, det er deilig når fredagskvelden kommer
  og man sitter med slike følelser!

  Ønsker deg en god helg!

  SvarSlett
 2. Hei! Akkurat slik var det for meg forrige helg :) Bortsett fra vi måtte ha skisser og tekniske tegninger klart på en gang! Mye lurere å fordele det slik som dere gjør! Stress er det uansett! Ble sene kvelder på meg også!

  Men nå må du ha en fin helg :)

  SvarSlett