søndag 27. januar 2013

Sjørøverfest

Da var første sjørøverfest overstått, og jeg er superklar for å synke ned i sofaen.

   

Det finnes jo utrolig mye stilig pynt og effekter på etsy og ebay f.eks, men jeg er ikke helt fan av å bruke drøssevis av hundrelapper på stæsj som ungene bare krøller sammen straks de inntar bordet ;) Jeg dekket med hvit papirduk, hvite papptallerkener, servietter med dødningshoder og dorullkikkerter som fungerte som bordkort. Litt røde detaljer i form av sugerør og kakestrøssel frisket opp det ellers sort/hvite bordet.



På menyen sto det pølsespyd og pommes frites, servert i store muffinsformer. Med ketchup i hvert sitt "shotglass" blir ikke fatet griset til før kaken blir servert ;) Sjørøverskute-kaken falt i smak, og ellers fikk de muffins, saltstenger, druer og marshmallow på spyd - og det beste av alt; når de var ferdig var det bare å  krølle sammen duken og kaste alt i bosset! ..eller rettere sagt; det aller beste var at min kjære mann ryddet mens jeg hadde en fin samtale med en venninne ;) Så nå er huset klart for et nytt besøk imorgen! 

Flere tips til barnebursdager finner du her, her, herher, her og her :) 

God søndagskveld til du som er innom.
Vi skal se film :)  

lørdag 26. januar 2013

Planlegger sjørøverfest

På mandag har min "lille" gutt bursdag. Lille Bøllefrø blir 4år!! Og når man spør en 4 år gammel gutt  hva slags fest han vil ha, så blir svaret ofte; SJØRØVERFEST! ...og da lager vi selvfølgelig det!! ;) Så her planlegges og lages det for fullt!


Bordkort-kikkert, skattekart og vimpler er laget, og imorgen skal jeg prøve meg på en sjørøverskip-kake. Ellers blir pynten laangt fra avansert. Her kjører vi papirduk og papptaller ;) Gleder oss til å feire med gode venner imorgen, og med åtte 4åringer fra barnehagen på mandag!


Fortsatt god helg til deg!!  



søndag 20. januar 2013

...

Deilig med en lat søndag!


Og helgen blir ekstra fin når den tilbringes sammen med en supergod venninne
..som egentlig bor litt for langt vekke..!

Håper du har hatt en fin helg! 


fredag 18. januar 2013

TV-kroken - NIB utfordrer


Norske interiørblogger utfordrer oss til å vise tv-krokene våre 
...og ja...så ble det enda flere reprise-bilder herfra, men det er jo ikke
 noe vits i å ta nye bilder fra Tv-stuen som ser helt lik ut idag ;) 



Ikke noe hokus pokus med tv'løsningen vår - en helt vanlig tv over en helt vanlig tv-benk fra Ikea! Men jeg er superhappy for at vi har et eget rom til Tv-titting. Under et pledd med masse levende lys rundt meg koser jeg meg skikkelig her på mørke kvelder!


Ønsker deg en fortsatt god fredagskveld!

mandag 7. januar 2013

2012 - året da huset ble forvandlet!

Jeg sliter visst litt med å komme igang med bloggingen i år. Jeg er nok litt i "jule-dvale" ennå, så jeg serverer deg enda et tilbakeblikk innlegg..!! Da jeg så gjennom bloggen min igår kveld oppdaget jeg at det i bloggbeskrivelsen står: "i år kommer det til å skje store forandringer i huset". Dette skrev jeg omtrent på denne tiden i fjor, og gjett om det har skjedd forandringer her! Det er utrolig kjekt å se tilbake på bilder i arkivet, fra slik som det en gang var, oppussingen, og sånn som det har blitt!


Vi har bodd i huset vårt i 5.5 år nå..og så lenge vi har bodd her har vi hatt ett eller flere prosjekt gående, ute og inne. Det eneste vi ikke har pusset opp ennå er soverommet og badene! De største forandringe skjedde i år 2012, da tilbygget og kjelleren ble ferdig! Boarealet vårt har vokst med ca.80kvadrat, og jeg har endelig fått et hus med farger, materialer og møbler som er helt min stil! Kirsebærlaminat, kirsebærkjøkken og kirsebærdører er utryddet for godt! Det har vært litt av et slit, og det har til tider gått både på forholdet og helsen løs, men vi er glad i dag for alt vi har gjort.. og angrer heller ikke på at vi til slutt leide inn litt hjelp for å gjøre huset nesten ferdig!  Vi har møtt på diverse utfordringer i form av sykdom, vannskade, ny jobb, eksamen..osv, osv.. Men her er resultatet, og jeg er fornøyd :)

Nå har vi hatt pause fra oppussning en stund, 
og jeg gleder meg faktisk til å ta tak i neste prosjekt; Soverom og garderobe.

Ønsker deg en fin ny uke,
og håper på å komme med et nytt blogginnlegg snart, 
med bilder du ikke har sett før ;) 




fredag 4. januar 2013

Nyttårsfeiringen

På nyttårsaften hadde vi 15 små og store venner på besøk. Jeg fikk ikke tatt bilder av bordet i dagslys, men det ble dekket med sort, litt hvitt, dyp lilla og sølv! På menyen sto det pinnekjøtt, og de små fikk pannekaker..barnas favoritt :) Alle sammen koste seg (tror jeg;) til langt på natt! En fin start på det nye året!


Tradisjonen tro fikk guttaboys knuse pepperkakehusene på 1.nyttårsdag
..med hammer og vernebriller såklart ;) 

Idag har en god venninne bursdag!
Gratulerer med dagen, Jeanette 


torsdag 3. januar 2013

Tilbakeblikk på julen

Jeg postet innlegg hver dag frem til juaften, og så sa det stopp ;) Jeg tok visst juelferie fra bloggen, og viste lite julete innlegg... derfor har jeg samlet sammen litt bilder fra julen vår. Foruten jule-dagene vi haddet på hytten i vinterlandet, tror jeg den dagen vi var på juletrejakt var den koseligste! Bittelillejualften, nydelig vær, snø, fjøsnisse, bål, pølser, kakao.. og høydepunktet; guttene fikk velge tre i juletreskogen og være med på å hugge det ned :) Tror dette blir ny tradisjon!
Siden vi feiret jul på hytten, så fikk ikke huset så mye julepynt. Sort, hvitt, sølv, stjerner, natur, masse levende lys og noen hjemmelagde pepperkakehus gav meg julestemning massevis, men guttene sine rom var full av røde nisser ;)

Vi har kost oss masse i "inneværet" sammen med gode venner, familie, mat og hverandre!
Men nå er hverdagen tilbake.. med skole, jobb..og treeening!! Juleflesket skal bort!!

Ha en strålende dag!
..Snart helg igjen ;) 



onsdag 2. januar 2013

2013

Godt nyttår kjære lesere!
Tusen takk for følget i år 2012 

Bloggen har fått hvile siden før jul, 
og kamera har faktisk ikke hatt det så travelt heller i julen.
Vi har bare kost oss med venner, familie og altfor mye god mat!



Jeg starter det nye bloggåret med et "dagen-derpå-bilde" av nyttårsbordet,
fikk desverre ikke tatt bilder av det pyntede bordet i dagslys
(på Instagram; LilleMinstil finner du et par bilder)

Hvis jeg får tid skal jeg prøve å lage et tilbakeblikk-innlegg ikveld, 
før jeg tar fatt på et nytt bloggår, med nye prosjekter og oppussing her hjemme!