søndag 27. januar 2013

Sjørøverfest

Da var første sjørøverfest overstått, og jeg er superklar for å synke ned i sofaen.

   

Det finnes jo utrolig mye stilig pynt og effekter på etsy og ebay f.eks, men jeg er ikke helt fan av å bruke drøssevis av hundrelapper på stæsj som ungene bare krøller sammen straks de inntar bordet ;) Jeg dekket med hvit papirduk, hvite papptallerkener, servietter med dødningshoder og dorullkikkerter som fungerte som bordkort. Litt røde detaljer i form av sugerør og kakestrøssel frisket opp det ellers sort/hvite bordet.



På menyen sto det pølsespyd og pommes frites, servert i store muffinsformer. Med ketchup i hvert sitt "shotglass" blir ikke fatet griset til før kaken blir servert ;) Sjørøverskute-kaken falt i smak, og ellers fikk de muffins, saltstenger, druer og marshmallow på spyd - og det beste av alt; når de var ferdig var det bare å  krølle sammen duken og kaste alt i bosset! ..eller rettere sagt; det aller beste var at min kjære mann ryddet mens jeg hadde en fin samtale med en venninne ;) Så nå er huset klart for et nytt besøk imorgen! 

Flere tips til barnebursdager finner du her, her, herher, her og her :) 

God søndagskveld til du som er innom.
Vi skal se film :)  

2 kommentarer:

  1. Fantastisk!!
    Og jeg skimter en ekte supermannsjørøver:))

    SvarSlett
  2. Å så stilig! Er så kjekt at man kan bruke kreativitet til å gjøre så mye tøft uten å tømme lommeboken.. Er jo trossalt kun kreativiteten stopper oss.. ♥

    SvarSlett