onsdag 7. mars 2012

Utålmodigheten selv ..

..det er meg det! ;)

Tilbygget tar mer og mer form, men jeg slipper ikke til med kamera mens det fremdeles er dagslys.. Det er overfylt av verktøy og "jobbemenn". Men idag tidlig før de kom, fikk jeg skufflet unna litt rot og knipset et par uskarpe bilder i halvlysetmørket... Men shit au, jeg gidder ikke å vente mer med å vise bilder..


Bildet nr.2 er tatt oppe fra trapperepoet. Trappen er bestilt..men det tar selvfølgelig 5 uker før den kommer :( Men i mellomtiden har vi nok å gjøre med gulvlegging i loftstuen, garderobebygging, montering av 2 meter hyllesystem fra Ikea osv osv.. Dørterskelen i eik er altfor mørk syns jeg, så den må jeg gjøre lysere på et hvis..Noen som har et tips om hva jeg kan bruke!?

Ønske-Handlelisten som jeg postet igår ble forresten godkjent. Senere denne uken skal jeg bestille møblene!! ...Jeg har ikke tenkt å ta hensyn til at min kjære var på firmafest med mye godt i glasset da han ga klarsignal ;) 

Håper du har en fin dag!5 kommentarer:

 1. Har visst ikke fulgt med jeg i det siste, bygger dere tilbygg?! Så spennede. Hva slags rom er det i tilbygget? Hvor mange ekstra m2?

  Jeg kan tenke meg å bygge på huset mitt også med tiden, trenger på sikt et ekstra bad og soverom, evt forandre litt på planløsningen stue/gang.
  Håper vi få se flere bilder underveis :)

  SvarSlett
 2. Spennende med tilbygg :) ser ut som dere får en lys og fin gang :)
  blir spennende å se hvordan resultatet blir.

  Riktig god onsdagskveld :)
  klem Mari

  SvarSlett
 3. Dette ser jo lovende ut :-) jeg elsker fargen dere har valgt - vi vurderte den i vårt hus, men endte opp med "refleksjon" i stedet :-)

  SvarSlett
 4. Det er så gøy å bygge på :)
  Flotte farger dere velger!
  Ønsker deg en herlig torsdag ♥
  Vil du vinne 4 nummer av BoligDrøm kan du prøve lykken inne hos meg nå :)
  Klem Anette

  SvarSlett
 5. Så fint det blir da! Lagrer disse bildene i inspirasjonsmappa mi jeg, for slik vil jeg at gangen jeg drømmer om skal se ut. Digger tingene du har på handlelista di under her! Sende mannen på fest er trikset skjønner jeg, hihi. :)

  Fin dag til deg!

  SvarSlett