fredag 31. august 2012

Dots

NIB-jentene følger med, og har observert at det er mange med dotte-feber rundtomkring. Jeg er intet unntak. Dottene er på plass hos meg også i form av The Dots fra Muuto, Dot pute fra Hay, og fargerike dotteklistremerker på veggen i hallen vår! Titt inn hos Norske Interiørblogger for å se flere med månedens dille :)


Fredag og sol :) Kan det bli bedre!? 
Idag skal vi på skykkeltur med idrettskolen, og kvelden går til fest-forberedelser ;) 
Min første 29-årsdag skal feires imorgen! 

God helg til deg og dine!

onsdag 29. august 2012

torsdag 23. august 2012

I'm blue..

Det kommer vel ganske godt frem her på bloggen at jeg er svak for alt av blåtoner. Jeg har alltid likt klar blå, dus blå, lys blå, blålilla og mint, og det er så kjekt nå som jeg ikke har kirsebærlaminat(!) på gulvet lenger..for nå kan jeg virkelig bruke disse fargene hjemme!


Jeg syns det er fint å blande de forskjellige blåtonene i interiøret, slik som her hvor jeg har samlet noen av favorittvasene. 
Et enket strå fra veikanten og en liten ugresskvast lager prikken over i'en..

smil




onsdag 22. august 2012

tirsdag 21. august 2012

En liten tilståelse...og et løfte!

Er det lov for en nyutdannet interiørdesigner å si at man er seriøst lei av oppussing og rydding... innredning, pynting og opphenging av bilder/lamper etc!? Det er ihvertfall jeg! Missforstå meg rett; jeg koser meg veldig med å lage det fint rundt meg.. men når man har holdt på å pusse opp hjemmet i åresvis, og man ikke kan løpe og kjøpe alt man egentlig ville hatt med en gang, da blir det litt frustrende når man ser det ønskelige resultatet i hodet så lenge at man nesten er lei av møblene før man er ferdig..!


Men litt etter litt nærmer vi oss et resultat vi kan være fornøyd med, og nå er hvertfall entreen så og si ferdig. Og siden jeg har bursdag denne uken kan jeg jo håpe på å få noen av de pynteting og knagger jeg ønsker meg ;) Flisene på gulvet her har jeg fått endel spørsmål om. De heter Metalwood og er kjøpt hos Tenk Design i Drotningsvik. På bildet kan du skimte en dør til venstre for garderobeskapet..inn der finner du arbeidsrommet mitt. Det står alt fullstendig på hodet!! Det er ikke bare bare å organisere og rydde på plass hobbysaker, viktige og mindre viktige papirer, bilder og alt mulig som vi tidligere har plassert litt her og litt der pga plassmangel... Hvis jeg lover deg at jeg skal vise bilder derfra innen 2uker, så føler jeg meg kanskje presset til å gjøre ferdig jobben ;) Så da sier vi det sånn:  

Jeg lover at du skal få se bilder av arbeidsrommet innen 2 uker!
Ønsk meg lykke til ;)

tirsdag 14. august 2012

Festbord på kaien




 Lille Bøllefrø plukket stilk-løse blomster og hjalp til med pyntingen ;)

Pappservise er greit å bruke i båt, og det fungerer utmerket til bursdagsfest på kaien! Putter du et par steiner oppi koppene og plasserer de opp fatet, så rekker du hvertfall å ta bilder før alt flyr avsted med vinden ;) 

 
 
 
Tror den båt- og fiskeglade gutten kommer til å huske denne bursdagen for alltid :)

Takk for en fin fest! 

mandag 13. august 2012

Bursdagshelg

En fin fin helg er forbi! Vi har storkost oss på båttur i knallfint sommervær. Bading, soling, fisking og helgens høydepunkt: bursdagsfest på kaien for Skolegutten og min kjære pappa :) Det er utrolig kjekt å se hvordan guttene mine koser seg sammen med kusinen og de 2 fetterene sine! 400 bilder ble tatt iløpet av 2 dager ;)


  Lille Bøllefrø med plaster på haken... 
Han falt og måtte en tur innom legevakten og lime før vi kunne dra til sjøs fredag ettermiddag..

 (Den stakkars lille ørreten slapp vi fri igjen.. denne gangen fisket vi nok litt for nært elven..)

Når Skolegutten får leke på stranden og fiske fra kaien, ja da er han i sitt ess! Og får han fisk er det bare til å fyre opp grillen, for da vil han ha grillet fisk til frokost, lunsj, middag og kvelds :) Lille Bøllefrø koser seg ved sjøen han også, men han er mest opptatt av å bade og kaste stein i vannet. Jeg er veldig glad vi fikk en sånn varm og fin helg helt på tampen av sommeren.. det har ikke vært så mange av de i år!


GOD MANDG

 imorgen kommer bilder av festbordet..
 





søndag 12. august 2012

...

Kanskje du har tid til å lage deg en god lunsj idag!? Det er jo tross alt søndag ;) 
Grov sandwich med aioli, grillet kyllingfilet og rødløk, toppet med smeltet ost.. nam nam!!
Jeg er fremdeles på båttur og poster forhåndslaget innlegg!

Nyt dagen :)

lørdag 11. august 2012

Kaken



Jeg sa jeg skulle prøve å puste liv i bloggen nå... så her kommer til og med et auto-postet innlegg mens vi koser oss på båttur! ;)  Idag er det den store 7årsdagen, og ikveld skal vi feire og spise denne havbunn-inspirerte kaken! Det er rett og slett bare en langpanne sjokolade kake, med sjokoladeglasur og blått marsipantrekk.. pyntet med hjemmelagde marispanfisker og knuste kjeks som sandbunn.

God lørdag til du som er innom! 

og gratulerer med dagen til min kjære pappa
og verdens beste 7åring :)  

fredag 10. august 2012

Arbeidskroken min

På tv-loftet har jeg en liten krok som er bare min! Det er her jeg sitter og koser meg med blogg, bilderedigering, surfing osv. I den gode stolen fra Hay kan jeg sitte i timesvis..hvis jeg har tid ;) Arbeidsbordet er som du kanskje ser, satt sammen av diverse Ikea elementer. Det er ikke lett å ta oversktsbilder i dette rommet, men her ser du hvertfall de lave veggene som jeg har forsøkt å forklare tidligere. Til høyre kan du skimte tv-kroken


Idag står kakebaking og pakking på planen. Vi gleder oss til en helg på sjøen med 
feiring av go'gutten og min snille pappa som begge har bursdag i morgen.

Fin Fredag!

torsdag 9. august 2012

Bursdagsforberedelser

Nå var det lenge siden forrige innlegg..deilig med sommerferie ;) Vi får se om jeg ikke klarer å puste litt liv i bloggen nå som høsten nærmer seg... I disse dager planlegger jeg Skolegutten sin 7årsdag, og det er ikke bare bare skal jeg fortelle deg; Den gutten vet hva han vil ha!! Listen legges høyere og høyere for hvert år som går! Aller helst vil han ha 7 forskjellige kaker - reprise fra alle kaker jeg tidligere har stått i timesvis på kjøkkenet med + en ny en, hehe :)


I år blir det ikke det tradisjonelle familiebesøket hjemme i stuen. Vi skal nemlig på båttur sammen med mine foreldre, søsken og tantebarn. Det blir bursdagsfest med langbord på kaien..Og hva passer vel da bedre enn å pynte kaken med fisker, krabber og sjøstjerner :) Skolegutten sin idé, en kreativ liten fyr er han!! Men det viste seg at han heller ikke i år valgte et tema som var lett å handle inn kakepynt til..så da har jeg sittet i noen timer og laget marsipanfigurer i år også ;) Det kommer nok noen bilder av kaken og festen over helgen..

Ha en fortsatt fin dag :)