mandag 25. juni 2012

Velkommen inn..

...i den nye hallen vår!



Hallen er ennå ikke helt ferdig, men en liten sniktitt kan du få.  På bildene styrer jeg unna hullet i veggen og alt verktøyet som faktsik står rett ved siden av stolen ;) Hallen er lys og stilren, med en grå 'woodstone'-flis på gulv, og er vegger malt med Lady Pure colour i fargene eggehvitt og grå harmoni. Stol, bord og pute - alt fra HAY, og takpendelen skrev jeg om igår ;) Garderobesystem må vi få orden på, og her mangler dekor som vil gjøre huset mer personlig. Plutselig er huset vårt ca.80 kvadrat større, og det merkes på flere måter:
  • Jeg har ALTFOR LITE pynteting
  • Det er lettere å holde huset ryddig, 
  • MEN det tar mye lenger til å vaske!
Nå skal jeg fortsette på evighetsprosjektet: 
skru sammen IKEA-oppbevaringssystem til arbeidsrommet!

Ønsker deg en finfin dag!

søndag 24. juni 2012

Tv-stuen

Dere som kjenner meg, vet at vi i "evigheter" har holdt på med et tilbygg. Tilbygget er på ca45 kvadrat fordelt på to plan, og rommer hall, arbeidsrom og tv-loft! NÅ gjenstår bare litt finpuss og møbel- og garderobemontering, og så er vi ferdig! Tilbygget var tegnet og godkjent før vi kjøpte huset, og det eneste vi fikk forandre på ved bygget var å sette inn takvinduer. Den innvendige løsningen har vi derimot forandret totalt...!
Jeg har tegnet og tegnet utallige forskjellige løsninger..og jeg var veldig spent på hvordan det endelige resultatet ville bli, da dette er mitt første store prosjekt som interiørdesigner - satt ut i live! Løsningen er litt spesiell, og det er ikke lett å ta oversiktsbilder her. Vi ville vi ha inn så mye lys som mulig, og har derfor ingen vegger som går til taket i loftstuen. Over trappen er det full takhøyde og takvindu. Norm69 lampen i str XL henger over som et lysende smykke, og er min nye utsikt fra pc-kroken hvor jeg sitter nå :) Bilder av trappen skal du få se når vi er ferdig nede.. Idag viser jeg bilder fra tvloftet som bare mangler litt stæsj og kanskje et teppe på gulvet! Jeg er suuper happy med å ikke ha tv i "gamle-stuen", og det er ingenting jeg angrer på ved løsningen vi valgte for tilbygget :)

I skrivende stund surrer en fotballkamp på skjermen, 
og jeg gleder meg til den er ferdig slik at jeg også kan krype opp i sofaen!

onsdag 20. juni 2012

det gikk brA på eksamen ;)


I forrige uke hadde jeg muntlig eksamen, og idag kom den etterlengtede mailen med resultatet. 
Jeg er endelig ferdig utdannet interiørdesigner :) 


Herlige rosa peoner fikk jeg i eksamensgave fra en venninne :)

Et nytt maleri har komt opp på veggen - signert av meg..
..vi får se om det blir hengende..



fredag 1. juni 2012

God Helg!

Skolegutten har plukket blomster til meg igjen..
Hver dag på vei hjem fra busstoppet plukker han med seg den 
ene buketten større enn den andre!
Alltid like koselig :)


 

Håper du får en god helg!

Jeg gleder meg til min venninnes bryllup imorgen. 
Hun kommer til å bli en fantastisk fin brud!
Lykke til, Ine!