onsdag 28. desember 2011

LilleBø Design på Epla

 
 Jeg har laget min egen butikk på Epla. Den finner du her!
 I innlegget under kan du se barneklærene jeg selger i min butikk! 
Håper de faller i smak :)

Ha en strålende dag!

tirsdag 27. desember 2011

LilleBø Design

De siste ukene før jul var jeg travelt opptatt med julegavene. Men jeg var ikke på shopping! Alle julegaver ble produsert hjemme i spisestuen min, og den ble forvandlet til det rene produksjonslokale ;) En del av produksjonen foregikk også på kjøkkenet; Havreflarn, biscotti, tacokrydder, vaniljesukker og brente mandler, og all bakst fikk sin egen etikett!


Gryteunderlag og øredobber var å finne i de fleste "dame-presanger"


Til barna laget jeg genser med trykk! Det hele begynte med at jeg skulle skrive handleliste.. Jeg satt og skriblet litt på arket mens jeg tenkte, og plutselig hadde jeg tegnet Lille Bøllefrø...


Lille Prinsesse, Frøken Dings og en Super Kuul gutt ble etterhvert tegnet også - og dette ble min lille kolleksjon ;) Alle motiv er håndtegnet og trykket på bomullsgensre fra HM.



Kjenner du et lite Bøllefrø, en prinsesse, frøken Dings eller en kul gutt 
som ville kledd en sånn genser, evt T-skjorte eller body!?  

Jeg lager på bestilling 
i fargene lys blå, hvit og lys rosa.
Kroner 195,- +frakt

Ta kontakt på mail:
minstil.eva@gmail.com






søndag 25. desember 2011

God jul!

En herlig julekveld med fineste familien ligger friskt i minne, og idag nytes 1.juledag til det fulle! I skrivende stund koser Lille Bøllefrø seg med film i den nye sacco-sekken sin, og Luringen er hos naboguttene og leker! Om en times tid står kalkunen på bordet hos mor og far - Romjulen er fiin :)



Huset er stort sett pyntet med hvitt, sølv og naturelementer, men julebordet og treet måtte få litt rødt. Jeg måtte gi etter for 6-åringen som maste om at julepynt skal være rød!


Forstatt god jul til deg og dine!

torsdag 22. desember 2011

Årets julekort

I år var jeg for en gangs skyld tidlig ute med å lage julekortene (i photoshop). Men det er ofte sånn at når man har god tid, ja så duller man og blir sent ute likevel.. Og slik ble det desverre med noen julekort i år. Når 80(!) julekort skal sendes ut er det lett for at det er noen som blir liggenede litt lenger enn de skulle..


Men nå tror jeg de fleste av venner og famile har fått julekortet vårt i posten..og om det ikke har kommet frem ennå, så kommer det sikkert ikke før jul.. Den bunken som mr.Handyman fikk ansvar for ble postet igår! Han har nemlig hatt tankene sine helt andre steder enn hva gjelder juleforberedelser! I forrige innlegg nevnte jeg at han hadde spennende tider på jobben. Den dagen var han på et 3 timer langt jobbintervju - og det resulterte i ny stilling innen samme bedrift. Fra nyttår går vi dermed inn en en ny tid med skrekkblandet fryd ;) Jeg er superstolt over han!!♥   (Er du nysgjerrig på hvor han har blitt daglig leder kan du sjekke ut snikreklamen min her ;)

Håper du får en fin fin 2 dager før dagen dag ;) 
Jeg er riimelig stresset - men jeg koser meg likevel!

mandag 19. desember 2011

Nytt lys

På grunn av størrelsen på den gamle sofaen vår, hadde vi ingen annen mulighet enn å ha den med med ryggen mot vinduene og utsikten! Nå står begge de nye sofaene med kortsiden mot vindu, og det er er en enorm forskjell på hvordan lyset kommer inn i stuen! Herlig! 


Håper du får en lys og trivelig dag :D

søndag 18. desember 2011

God kveld i stuen!

Fremdeles stille på bloggen, og det skyldes til dels "vannskadekaoset", men også pga det meste jeg gjør på om dagen er hemmelig frem til jul ;) Tenkte bare å komme med en liten stemningsrapport fra stuen vår. Ikveld har vi sett håndballkamp, og det var jo gøy ;) Gratulerer til gulljentene!! ..og ekstra gøy var det å se kampen fra våre 2 nye sofaer! ..nei, jeg klarte ikke å vente med å ta de inn før gulvet ble lagt. Klokken ett i natt fikk vi plutselig for oss at vi ville ha sofaen inn før julaften ;) 


Du kan skimte sofaen bak maten ;) ..men jeg vil vente med å vise til dagslyset titter frem! Maten var forresten veldig god! Etter tips fra min gode venninne laget jeg faitas-salat med bla eple, pasta og kylling - toppet med potet-sticks og aioli...mmm!

Nok en hektisk uke venter oss, med julefester både på skole og barnehage, siste innspurt med det som skal gjøres før jul, og mr.Handyman har svært spennende tider på jobben... ;) Håper din uke blir fin!










søndag 11. desember 2011

Trekning

Da har jeg hatt trekning, og random.org hjalp meg med å finne vinnerloddet blandt 164 lodd i kommentarfelt, på mail og facebook. Det er en glede å kunne fortelle eieren av lodd nr.11; Husmusa at 2 Alve krus kommer hjem i postkassen din! Bare send meg  din adresse :)

Ha en fortsatt fin kveld alle sammen!
Og takk til alle som deltok ♥

torsdag 8. desember 2011

Dagene tikker og går...

..og her står huset fremdeles på hodet! Med fare for å bli stemplet som "syte-blogger", må jeg bare få klage litt en gang til: Vannskaden i kjelleren er ganske omfattende, og vi må rive gulvet i vaskerom og garderobe.. det gulvet som jeg la ned 4 dager før vannet fosset!! Den gamle garderoben ble revet til fordel for den nye..og nå er den nye ubrukelig også! Dvs at jeg per idag ikke har noe sted å gjøre av yttertøy og alt mulig annet rot! Imorgen skal Lillebror få flytte inn til Storebror - slik at hans rom kan brukes til: ROT! For nå vil jeg ha et ryddig julehus! Forsikring er forresten en fin ting ;) Godt å slippe å fikse opp i skaden selv!

Manglende tråløst internett pga lyn-nedslag, og det overnevte problem, gir ikke akkurat særlig bloggelyst.. men jeg skal bruke helgen godt, og få orden på ting og tang - så jeg satser på det kommer et mer lystig og juleaktig innlegg fra meg etterhvert!!

Imellomtiden vil jeg bare minne om min giveaway 
hvor du kan vinne fine krus fra Wik&Walsøe.
Trekning på søndag!