fredag 30. september 2011

About a chair


Fantastisk god å sitte i, og fin å se på...syns jeg ;) 
Dette har vært min "kontorstol" i nærmere ett år nå!
Men med et laminatgulv som kan nærmest kalles rødt(!)
har den ikke heelt kommet til sin rett ennå ;)
Tror du jeg gleder meg til å skifte gulv eller? 
(...der fikk du svar på hvorfor du bare har sett detaljebilder fra hjemmet mitt ;)  


Det bobler i meg når jeg tenker på de store forandringene som er på vei til å skje her! Idag kjøpte jeg to nye sofaer til stuen også! De kommer vel omtrent samtidig som trappen..For en utålmodig sjel som meg, føles 4 uker som en evighet!! Ikveld er mr.Handyman på fest, og jeg sitter hjemme og drømmer meg bort blandt møbler og tapeter på nett, og glemmer alt om pris!! ..fare for at jeg blir litt skuffet når jeg våkner og innser at man ikke kan få alt man drømmer om...Ihvertfall ikke med en gang ;)


Jeg feirer den forsinkede Bergens-sommeren med en jordbærsmoothie og Senkveld :)
 Oppskrift på 1 posrsjon av verdens enkleste og beste(!) jordbærdrikk:

1 blender
1/2 pose frosne jordbær
1 glass sterk fun light saft med apelsinsmak

ps: saften kan evt byttes ut med
Bacardi Razz, sprite og ferskpresset lime ;) 

 God helg til deg!!

onsdag 28. september 2011

Ikke glem...

...litt kveldskos innimellom ;)

 
Utleieleiligheten i kjelleren er snart klar for nye leieboere, og igår hadde vi en trappemann på besøk - så om ca.4 uker blir det trapp ned til mitt nye vaskerom, og vi får en inngangsdør for skitne barn i regnklær osv. ;)  Garderobe får vi også mer av - Lykke! 
Benkeplate, fliser og nærmere 150 kvadrat parkett står og venter, så som du sikkert skjønner, er det nok å gjøre hos oss om dagen. Jeg er så heldig at jeg har en mann med en helt utrolig arbeidsinnsats og "stå-på-vilje", men jeg må innrømme at jeg noen ganger syns det blir for mye når han jobber fullt på sin "vanlige" jobb og fortsetter på huset rett etter middag! Med treninger og diverse reiser og aktiviteter i helgene i tillegg, blir det i perioder lite tid til hverandre.. Noen som kjenner seg igjen!?
Kvalitetstid er viktig uansett om man er i et forhold eller ikke, og har du ikke tid i helgen, hvorfor ikke lage hjemmelaget tapas en helt vanlig dag!? Mandag kveld fant vi et par ledige timer, og lagde oss et herremåltid av forskjelige småretter. Jeg liker å eksperimentere og prøve meg frem på kjøkkenet, og vil nå dele et par oppskrifter på retter som har oppstått på mitt kjøkken ;)



Tigerreker med hvitløk og persille, bacondadler, tigerreker med ost og spekeskinke, stekte potetbåter og salat med store krutonger med havsalt og pepper, sto også på menyen ..

Mmm!!  
Du burde unne deg et slikt måltid en høstkveld!!


..oj oj, det ble et langt innlegg fra meg idag..henger du med ennå!? ;) Jeg ligger syk på sofaen og har allverdens med tid :P 




onsdag 21. september 2011

Tid for innekos!

Høstlige puter og pledd er på plass i sofakroken!




Høst = Sofa-tid...
.... + en million store og små prosjekter på hjemmebane ;)  

mandag 19. september 2011

Kommer du?


Nå er det bare få dager igjen til dørene åpnes!
Her kan du finne programmet for høstens høydepunkt i Bergen! 
Jeg har gledet meg i ett år ;)

Kommer du?!

Foto: Tine K

lørdag 3. september 2011

Snaart ferdig!!

 Jeg sitter og tegner..døgnet rundt!! Jeg er en av de som jobber best under tidspress, og det kan du trygt si at jeg har nå!! Innlevering av eksamensmappen finner sted 15.september.. men bare for å forsikre meg om at jeg skal få dårlig tid, drar jeg til Praha neste lørdag, og kommer hjem dagen før innlevering ;) Svigermor er så snill at hun tar oss med for å feire 60 årsdagen sin, og det kan jeg selvfølgelig ikke takke nei til!! :D Så da sitter jeg her da..med ca 30 perspektiv tegninger som skal fargelegges + en god del andre ting som skal være ferdig før vi reiser.


Så, kjære lesere; Jeg håper dere besøker meg igjen når jeg er ferdig med eksamen :) 
Frem til da blir det stille her på bloggen!!



Høsten er definitivt kommet til Bergen!
Nyt de koselige høstkveldene!
..hos meg betyr det levende lys, pledd,
kakao, interiørmagasiner og 71grader nord :)