mandag 28. februar 2011

Be yourself..

..everybody else is taken..


Jeg syns budskapet på puten fra Kremmerhuset var fint, så nå har den - sammen med matchende puter - fått plass i sofaen :) Står perfekt til det lilla pleddet jeg kjøpte forleden.


Jeg surfer visst på en liten "lillabølge" igjen jeg...

lørdag 26. februar 2011

Hipp hurra..

..for nabojenten som fyller 2 år, og for en god venninne som fyller 28år idag  ♥ 
Gleder meg til å feire dere begge!!

Manokoppene har fått nye leieboere igjen -
mini-eføy på på bøyle fra Plantasjen.

God lørdag til deg

fredag 25. februar 2011

God helg!

Fredag - ukens beste dag! En helt ubrukt helg står forran oss..det er godt å tenke på! Fredagskvelden skal nytes i sofakroken med tapas og det tv-kanalene har å by på!


Stuebordet mitt pyntes opp av Alvar Aaltos organiske former - men Aalto vasen står stor sett tom..den krever nemlig litt av en size på buketten om det skal bli fint (hint hint kjære)


Idag hadde jeg min siste dag i praksis hos Kvadrat Boligstyling. Det har vært to kjekke uker og jeg har lært litt av hvert. Til uken kommer en leilighet jeg har stylet for salg..blir spennende å se fotograf bildene :)

Håper din helg blir fantastisk!
♥  Jeg skal i bursdag til en liten og en stor jente ♥

onsdag 23. februar 2011

News

Da jeg var i Oslo for litt siden, hadde jeg planer om å shoppe og kose meg masse..men det slår aldri feil; Om jeg planlegger en real shopping, kommer jeg så og si tomhendt hjem igjen. Det er nok fordi det sitter en liten person på skulderen min og sier: "Trenger du virkelig den? Det kan jo hende du finner noe finere og dyrere etterpå..det er lurt å spare litt i tilfelle det skjer!!" Den lille personen satt der hele dagen i Oslo hun..så det eneste som ble med hjem var magasinholderen NEWS, som jeg kjøpte rett før stengetid på House of Olso - noe måtte jeg jo kjøpe ;)


Lyn-shopping rett før stengetid derimot - det er farlig for lommeboken! I løpet av en halvtime igår kveld klarte jeg å kjøpe både sengetøy, klær til unger og klær til meg selv..og det lilla teppet fra Kid interiør  over måtte jeg ha! Fantastisk mykt og godt for en frysepinn å ha i sofaen :)

Håper du har det fint
 ♥

tirsdag 22. februar 2011

Bokanbefaling!

Bøker med store bilder og mye inspirasjon er min favoritt!! Derfor nølte jeg ikke et sekund da jeg fant denne boken; Arkitektur til inspirasjon - 700 sider med bilder av arkitekttegnede hus og interiøret i husene.. Me like :)  I samme serie finnes det en bok som heter interiør til inspirasjon. Spørs om jeg ikke må spandere den også på meg selv...


 
En annen bokfavoritt er "Gullkorn fra barnemunn"

I en familie kan man si akkurat hva man mener 
uten å være redd for at noen andre skal mene det samme. 
(Haakon 6 år)

Noen som kjenner seg igjen? Her i huset er det hvertfall sjelden noen er enig med meg når det gjelder ting jeg mener bør kjøpes/ fikses på i huset....

Ha en fin kveld!

søndag 20. februar 2011

Søndagskos

Denne helgen har Luringen og Lille Bøllefrø besøk av sine 2 fettere på 4 og 6 år, og du tro det er liv i heimen. Klokken 23 igår kveld ble det ro på soverommet, og da Lille Bøllefrø ropte på meg fra sengen sin klokken 0715, fant jeg 3 gutter med hver sin nintendo på Luringen sitt rom. Jeg aner ikke hvor lenge de har vært våken..for de satt musestille alle mann ;)




Søndagsfrokosten idag ble pannekaker og kakao - stor stas for guttene!

Håper du får en nydelig søndag!
Her i Bergen er det strålende sol :)

onsdag 16. februar 2011

Bloggen er under utforming

Sjarmerende krypinn


Forrige helg tok jeg meg en tur over fjellet, på jentetur til Oslo. Det ble litt mye bilkjørining på meg, så det var fint å bo i denne lille, sjarmerende hytten i et nydelig vinterlandskap - langt vekk fra byens fjas og mas! Rundt meg hørtes kun banking fra Hakke Hakkespett..og det var stas for meg som aldri hadde sett en hakkespett før ;) Fantastisk å koble ut litt!



Jeg lengter etter våren, men her var det bare herlig å tusle rundt i snø og kald, frisk luft!

Håper du har det fint der ute i verden!


mandag 14. februar 2011

Mitt "nye kontor"

For en tid tilbake kjøpte jeg meg en 27 tommers iMac :) I love it!!! Det eneste som er litt dumt er at den tar stoor plass!! ..og plass er ikke akkurat det jeg føler jeg har for mye av. Tid og plass, det er mangelvare her i heimen! Tiden får jeg desverre ikke gjort så mye med.. men plass holder vi på å bygge. Eller det vil si; Tømrerne som skulle være ferdig første uken i januar holder på ennå, så det gjelder visst å smøre seg med tålmodighet. Når de er ferdig begynner vi på egeninnsatsen, og jeg skal få mitt etterlengtede kontor! Enn så lenge må monstermaskinen stå i spisestuen, men heldigvis er ikke Apple-designet så vondt for øyet ;)


Da jeg kjøpte iMac kjøpte jeg også Photoshop, og målet er er å bli en reser i bilderedigering ;) Foreløpig har jeg lært meg å lage et enkelt vannmerke på bildene mine, hehe.. Bare gi meg litt tid!! Det at læreren i forrige uke ba oss om å ta med truse og tannbørste på skolen, sier litt om hvor mye vi hadde å gjøre. I grupper deltok vi i en designkonkurranse for The HUB som skal åpne i Bergen! Neste lørdag skal det stemmes på det beste forslaget til innredning, og du kan delta. Ta en titt på denne facebook siden!

Idag har jeg hatt min første dag i praksis hos en boligstylist! Gleder meg til de 2 kommende ukene hvor jeg skal jobbe sammen med henne!

Happy Valentines Day