mandag 29. november 2010

Kalenderen..

..til Lille Bøllefrø og Luringen. De skal få åpne annenhver dag, og på lørdagene har jeg lagt oppi to småting. Puzzlespill, små bøker, biler, gøyale såper og dinosaurer er noe av det som befinner seg i posene.. og ingeting koster mer enn 20kr. Jeg ville ikke putte snop oppi, så i det sier jo seg selv at det ble en del unødvendig fjas, men det betyr jo så mye for de små..


Jeg lagde kalenderen enkelt ved bruk av 1 list, 26 spiker (så har du plass til litt pynt også:)  og maling i ønsket farge. Til pakkene har jeg brukt papirposer, treklyper og bånd fra panduro hobby + litt klistremerker og pakkebånd til dekor. ..og om jeg har litt flaks så kan jeg spare kalendeposene til neste år :) men det spørs om de ovelever ivrige barnehender på jakt etter innholdet! 


Har du kalenderen klar?

søndag 28. november 2010

Herlige søndag!

1. søndag i advent allerede. Julestemningen har latt vente litt på seg her i huset.. men idag bestemte jeg meg for å gjøre noe med det. Stjerner i vinduene, julemusikk i høytalerene, frokost med ett tent lys og kakao i koppen.. det gjorde at julestemningen kom snikende. Idag har vi virkelig nytt denne kalde vinterdagen inne, med fyr i peisen, peppekakebaking og julepyntlaging :)


For en stund siden nevnte jeg at vi hadde begynt på et spennende og tidkrevende prosjekt her hjemme...og den observante leser kan kanskje skimte i bakgrunnen på bildene her, at kjøkkenet vårt har fått ny farge :) Vi vasket, pusset, vasket, malte, malte og malte..og så ble det hvitt, og vi er strålende fornøyd! ..men nevnte jeg at det var tidkrevende!? Natt og dag har vi malt, og ved siden av studier har det ikke vært tid til mye annet.. Før og etter bilder kommer når nye fliser og benkeplate er på plass! ..redd det ikke blir før jul :S Flisene som er der idag er jo fascinerende stygg!


Nå er det leggetid for de små...og skolearbeid for meg! Her er det like travlet som vanlig.. men om 2 uker har jeg juleferie, og det skal bli godt!! Om jeg får tid imorgen, kommer bilder av årets julekalender.. Ganske fornøyd med at jeg ikke skal sitte natt til 1.desember og pakke inn kalendergaver. Godt med alt som er gjort :)


Ha en herlig søndagskveld!!

tirsdag 9. november 2010

Husk å lade batteriene!!!

Om du ønsker deg masse fritid til å dulle og dalle hjemme, shoppe og kose deg på kafe..da har du ikke tid til interiørstudiet ved Norges Kreative fagskole :P Men om du jobber bra under tidspress, koser deg med bilder, tegninger, farger og interiør i sene nattetimer :) da hadde du kost deg i min situasjon.

 Inspirasjonsbilder til kontor-oppgaven jeg jobber med nå

I forrige uke kokte hodet mitt. Alt for mange "to do's" og ideer svirret rundt, og lite av det kom desverre ut i live. Skole og gruppearbeid tok all tid! Familie og venner så jeg lite til, haugen med bretteklare klær vokste seg høy og listen over oppussingsprosjekter her hjemme hadde minst 7 punker som ikke var begynt på engang..

Men nå plutselig føler jeg meg så effektiv igjen. Det at jeg jobber med en individuell oppgave gjør det selvsagt lettere å få gjort litt ting på hjemmebane, men det er merkelig hvordan man kan føle at man får bedre tid av å koble av gjøre noe annet :) Tid med familien, farge- og tapetvalg til et gøy oppussingsprosjekt, 3 timers effektiv julegaveshopping (kjøte nesten alle gavene ikveld:) og et par timer på sofaen med Greys anatomy, blogg og facebook...   = Energipåfyll delux! Jeg har en dag mindre til oppgavene jeg holder på med, men føler likevel at jeg ligger bedre an enn jeg følte i forgårs :)

Klarer du å koble av og lade batteriene av og til!?
God natt og sov godt!!

onsdag 3. november 2010

Trekning!

Den siste uken har vært hektisk. Gruppen min og jeg har sittet dag og natt og jobbet med butikkoppgaven vår. Vi har ledd og kost oss, spist kilovis med frukt og nøtter, diskutert høylytt, og nærmest sovnet i tegningene våre i sene nattetimer.. Men vi fikk lønn for strevet!! Resultatet ble en skobutikk som vi stolt presenterte for klassene og lærerne idag!



Det var en lettelse å dra hjem fra skolen idag etter bare positive tilbakemeldinger på oppgaven vår. Nå har jeg fri i hele 2 dager..men de er allerede fullbooket med alt som har måttet vente. Blandt annet å være med familien min, sy flaggermus-kostyme, besøke en ny verdensborger, bake, rydde og ikke minst: Trekning av giveawayen min :)



Trekningen måtte gjøres på enklest mulig måte denne gangen, og random.org var til god hjelp. Vinner av smykket trakk jeg blandt kommentarene, og det er litt ekstra koselig å kunne si at kommentar nr.2 er skrevet av min gode venninne, Jeanette :) Følger nr. 74 er Line, som ganske nylig startet bloggen LykkeLine. Det kommer en liten oppmerksomhet i postkassen din om du mailer meg adressen din :)

Tusen takk til alle som deltok!!